• Punct de lucru: Str. Unirii, nr. 30, Craiova, jud. Dolj

  • contact@mareadecristal.ro

  • +40 722 829 999

Serviciile noastre de masaj au două beneficii principale , prevenirea obezităţii şi a efectelor negative asupra sănătaţii perturbată de o alimentație neadecvată sistemului imunitar şi îmbunătăţirea aspectului fizic al clienţilor noştri. Tratamentul medical conduce în mod direct la folosirea în exces a resurselor de apă şi energie electrică iar în urma acestora rezultă deşeuri care afectează mediul înconjurător. Serviciile noastre vor conduce în timp la scăderea numărului de persoane bolnave, iar acest rezultat va conduce la dezvoltarea durabilă prin scăderea folosiri resurselor şi reducerea deşeurilor din tratamentele medicale.


Administratorul societății Marea de Cristal SRL, Ioana Privantu


Calificată de Ministerul Muncii și de Politici Sociale în domeniu, din Italia, deține atestate de calificare profesională în ocupațiile:

- Naturopatie;
- Operator de tratament cosmetic;
- Estetician;


Specializari;
- Medicină chineză;
- Medicina funzionala tipologica;


Naturopatia promovează echilibrarea organismului prin stimularea forţei sale vitale şi respectarea legilor naturale. În naturopatie, atenţia se focalizează asupra persoanei, nu a bolii. Individul e privit ca un tot, holistic. Nu tratăm doar o durere de cap sau un alt dezechilibru, ci căutăm echilibrul întregului. În naturopatie, important este să ajungi la cauza dezechilibrului, nu să te rezumi la tratarea simptomelor.


Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, doamna Privantu a lucrat ca operator chimist în cadrul unui laborator de cercetare medicală, ca estetician la Terme di Vinadio și a avut nenumărate colaborări cu cabinete medicale, farmacii și parafarmacii în calitate de naturopat. De asemenea, a absolvit un Curs în medicină funcțională ( 2015-2016), organizat de Grupul de studii de medicină integrată. 


Din 2015, lucrează pe cont propriu în domeniul naturopatiei, având rezultate vizibile în domeniul îmbunătățirii sănătății și aspectului fizic. Studiile de specialitate în domeniu și pasiunea pentru a-și actualiza cunoștințele au făcut ca la ora actuală să fie considerată o profesionistă în domeniu și să aibă lunar cel puțin 80 clienți care îi solicită serviciile.
ViziuneaCentrului de slăbire și înfrumusețare corporală este să devenim compania de referință în domeniul prevenirii obezității în Municipiul Craiova (și ulterior în tot județul Dolj), unde clienții, angajații și partenerii noștri contribuie deopotrivă la prevenirea obezității și îmbunătățirea aspectului fizic.MisiuneaCentrului de slăbire și înfrumusețare corporală este să ofere servicii integrate personalizate pentru recăpătarea unei greutăți corporale ideale a clienților noștri și, îmbunătățirea sănătății prin metode naturale și non-invazive.Valori

Integritate

Integritate

Suntem onești și deschiși pentru a presta serviciile într-un mod profesionist. Ne păstrăm cuvântul dat și dezaprobăm orice comportament lipsit de etică și profesionalism.

Profesionalism

Profesionalism

Tratăm personalizat fiecare client. Elaborăm un plan unic de prevenție și îmbunătățire a aspectului fizic. Asigurăm suport permanent pentru implementarea acestui plan.

Pasiune

Pasiune

Ne place ceea ce facem și suntem dornici să oferim sprijin clienților noștri ca să reușească. Suntem un exemplu concludent pentru recomandările oferite.

Respect

Respect

Respectăm fiecare client și deciziile sale. Îi tratăm pe ceilalți așa cum ne dorim să fim tratați. Respectăm opiniile și ideile în diversitatea lor.

Certificări