• Punct de lucru: Str. Unirii, nr. 30, Craiova, jud. Dolj

  • contact@mareadecristal.ro

  • +40 722 829 999

Acest tip de masaj a apărut în 1980 în Vietnam, fiind realizat de medicul Bui Qooc Chau. Și acest tip de masaj are o viziune holistică a omului, ca și în medicina chineză - se presupune că fiecare parte a corpului și fiecare organ corespunde unui punct reflex într-o anumită parte a feței, fiind legată cu acestea prin canale energetice.

Când aceste trasee sunt blocate în anumite puncte, se reflectă în față anumite semne vizibile, de exemplu: pungi sub ochi, fața palidă sau culoare pământie, riduri verticale pe frunte, fața umflată, dureri de cap, sinusuri închise și alte semne și efecte ce reprezintă semne de alarmă pentru respectiva persoană că trebuie să ia măsuri; în caz contrar, pot apărea probleme importante de sănătate.

Masajul constă în masarea feței în zone și puncte bine determinate în scopul obținerii unui efect la distanță față de zona masată. Masajul se efectuează cu degetele de la ambele mâini în zona facială.

Beneficii: alături de numeroase beneficii ale pielii (fermitatea și strălucirea pielii, minimizarea liniilor fine și a ridurilor, hidratare și eliberarea tensiunii), ajută la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap și migrenelor, detoxifierea organelor interne și îmbunătățirea sistemului imunitar prin activarea circulației sângelui și a limfei.